2023. 02. 03. - 10:15

Már otthon is készíthetünk bőrápolót – modern technológiával

Már otthon is készíthetünk bőrápolót – modern technológiával

Modern otthoni szépségápolási eszköz mutatkozott be a CES 2023 technológiai kiállításon, mely a helyszínen megalkot egy személyre szabott bőrápoló készletet.

A kozmetikai ipar vadonatúj újdonságai sem hiányoztak a nevadai Las Vegasban januárban megrendezett CES (Consumer Electronics Show) 2023 technológiai tárlatról. 
 
Ezek közül is kiemelkedő azonban a dél-koreai Amorepacific cég Cosmechipje – egy otthoni szépságápolási eszközről van szó, mely képes a helyszínen bőrápoló kozmetikumokat összeállítani a felhaszálók gyorsan változó bőrproblémáinak kezelésére.
 
Már otthon is készíthetünk bőrápolót – modern technológiával - Fotó: ces.tech
Már otthon is készíthetünk bőrápolót – modern technológiával - Fotó: ces.tech
 
Aki kipróbálja, szükség szerint friss és hatékony bőrápolásban részesülhet a vízmentes, aktív készítményeket tartalmazó Active-Chip segítségével.
 
Az aktív készítmények számos lehetőséget kínálnak a különböző bőrproblémák kezelésére, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a számukra megfelelő chipet válasszák ki.
 
Amikor a választott chipet behelyezik, a víz speciálisan kialakított úton áramlik a chipbe, hogy biztosítsa a víz és az aktív készítmények kiegyensúlyozott keverékét, s elkészülhessen a végső bőrápoló termék.
 
Fotó: ces.tech
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.