2022. 11. 25. - 10:20

Mesterséges intelligencia elemzi az arc tónusát

Mesterséges intelligencia elemzi az arc tónusát

Mesterséges intelligencia-algoritmusokat használ az arc tónusának pontos elemzésére egy koreai cég új terméke, amely a Las Vegas-i Fogyasztói Elektronikai Kiállítás (CES) díját is elnyerte.

Kihirdették a soron következő Las Vegas-i Fogyasztói Elektronikai Kiállítás (Consumer Electronics Show - CES) robotikai innovációs díjának nyerteseit: köztük van egy koreai szépségipari cég is, amelynek terméke mesterséges intelligencia-algoritmusokat használ az arc tónusának pontos elemzésére. 
 
A koreai szépségápolási termékeket készítő AmorePacific új kozmetikai termékcsaláddal jelentkezett, Authentic Color Master by Tonework néven.
 
Mesterséges intelligencia elemzi az arc tónusát
Mesterséges intelligencia elemzi az arc tónusát
 
A kozmetikumokat minden esetben a vásárló igényei alapján készítik.
 
A Tonework mesterséges intelligencia-algoritmusokat használ az arc tónusának pontos elemzésére. Ezután robotikával készít egyedi folyékony alapozókat, Cushion alapozókat és ajaktermékeket.
 
A rendszer egy kétkarú ABB YUMi robotot alkalmaz az egyedi kozmetikai termékek automatikus keverésére és elkészítésére – minden egyes ügyfél számára.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.