2023. 01. 30. - 10:00

Mozgáskorlátozottaknak is készült sminkkészlet

Mozgáskorlátozottaknak is készült sminkkészlet

A legjobb és legérdekesebb találmányok közé került a CES 2023 technológiai kiállításon az a rúzsozó készlet, amely a mozgáskorlátozottak mindennapjait könnyíti meg.

Sorra jelennek meg időről-időre a különféle technológiai újítások, amelyek egyszerűbbé teszik a mindennapokat, akár a sminkkészítés terén is.
 
Nem minden terméket tudnak azonban hatékonyan használni a mozgáskorlátozottak.
 
A L’Oréal most olyan eszközzel rukkolt elő a Las Vegasban január elején megtartott CES (Consumer Electronics Show) 2023 technológiai kiállításon, amely kimondottan a korlátozott kéz- és karmozgású emberek számára készült.
 
Mozgáskorlátozottaknak is készült sminkkészlet
Mozgáskorlátozottaknak is készült sminkkészlet
 
A HAPTA nevű segédeszköz nagyobb függetlenséggel látja el őket. A sminkfelhordó beágyazott érzékelőkkel és önterülő technológiával rendelkezik, amelyek teljes mozgástartományt biztosítanak a felhasználóknak és segítik a stabilitást.
 
Amellett pedig, hogy testreszabható kiegészítőket tartalmaz, az eszköz segít a nehezen kinyitható csomagolások kinyitásában is.
 
Fotó: loreal.com
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.