2023. 03. 14. - 11:15

Szaglás helyett – Megjelenik az illatvizualizáló

Szaglás helyett – Megjelenik az illatvizualizáló

Új platformot indított el a Puig cég Scent Visualizer programjával, melynek lényege, hogy a vásárlók a minta való életbeli megszagolása nélkül megvehessenek egy parfümöt.

Ki hitte volna? Hamarosan arra is lehetőség nyílik, hogy valódi megszagolás nélkül megvehessünk egy parfümöt – enélkül is
megtudhatjuk ugyanis, hogy illik-e hozzánk. puig_01
 
A Puig cég összefogott a Tmall-al, azzal a céllal, hogy létrehozza platformja újonnan elindított Scent Visualizer programját.
 
Utóbbi arra ösztönzi a fogyasztókat, hogy befektessenek egy parfümbe, illatba annak való életbeli megszagolása nélkül.
 
A Puig által kifejlesztett innovatív digitális technológia segít az érdeklődőknek felfedezni, felismerni és vizualizálni a parfümök illatát - megjeleníti ugyanis a több mint 1.400 összetevőből álló vizuális könyvtárból és a 21.500 parfümből álló adatbázisból származó szagaktív összetevőket.
 
A Puig szerint a kínai illatpiac közel 15 százalékos összetett éves növekedési rátát (CAGR) tartott 2015 és 2020 között.
 
A következő öt évben várhatóan több mint 22 százalékos piaci növekedést ér el, ami a globális illatpiacnál háromszor nagyobb.
 
A cég feltehetően abban bízik, hogy jókora szeletre tesz szert ezekből az eladásokból.
 
Fotó: Instagram.com
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.