2021. 01. 06. - 11:25

10 dolog, amire számíts, ha kávé- és teagyűlölővel randizol

10 dolog, amire számíts, ha kávé- és teagyűlölővel randizol

Ha olyan emberrel találkozgatunk, aki még egy kávéra sem vevő, érdemes felkészülni rá, hogy bizonyos dolgok másképp működnek az életében, mint a miénkben.

Ha mi magunk élvezettel főzünk le egy kávét és kortyolgatjuk beszélgetés közben, nehezen tudjuk elképzelni, hogy a párunk nem érez ugyanígy. Mégis, amennyiben egy ilyen emberrel hoz minket össze a sors, igyekszünk alkalmazkodni ehhez.
 
Igen ám, de nemcsak mi, hanem környezetünk is furcsán fog nézni az illetőre. Lássuk, mi mindenért!
 
1.A család és a barátok furának tartják: nem számít, mióta alkotunk egy párt, sosem tudják megszokni, hogy ha megkérdik: kér-e egy kávét, a válasz rendszerint az: nem, csak egy pohár vizet. Sokan úgy tekintenek a kávé-és teamellőzőkre, mint akiknek „elhibázott az ifjúsága”.
 
2.Sokadjára próbáljuk meg őket bevonni: minden alkalommal, amikor magunknak valami forró finomságot készítünk, megkérdezzük a párunkat, kér-e – és mindig azt reméljük, hogy meggondolja magát. A kávézásban ugyanis van valami meghitt.
 
A kávéivók társaságában különös, ha valaki nem issza a forró italt
A kávéivók társaságában különös, ha valaki nem issza a forró italt
 
3.Nem könnyű kávét vásárolni vele: mi jól tudjuk, mit szeretnénk, még mielőtt belépünk az üzletbe, ennek ellenére végignézzük a kínálatot, mert élvezzük. Partnerünket ez értetlenséggel tölti el.
 
4.Nem vehetünk neki csészét: pedig egy mutatós, személyre szóló kávés vagy teás bögre nagyszerű ajándék! Az esetében teljesen felesleges lenne.
 
5.Nem kér kávét az étteremben sem: gyakori forgatókönyv, hogy egy kellemes étel elfogyasztása után még megiszunk egy kávét, lezárva a hangulatos ebédet. Nos, a kedvesünknek erre nincs szüksége, mi pedig még szívesen maradnánk.
 
6.Forró csokira sem vevő: elfogadtuk, hogy a párunk nem szereti a kávé vagy a tea ízét – de hogy egy forró csokoládét sem inna meg? Meghökkentő.
 
7.Nem osztozhatunk vele egy kellemes meleg ital örömében – ő ugyanis semmi élvezeteset nem talál benne.
 
8.Elmulasztjuk a teázással és kávézással együttjáró beszélgetési alkalmakat: nos, ez már kissé keményebb téma. Ha a kedvesünk nem pillant a vízforraló vagy a kávéfőző felé hazaérkezéskor, lehangoló tud lenni.
 
Szívesen ülnénk le egy kávéval vagy teával megtárgyalni a nap történéseit, de ez ilyen formában nála nem működik.
 
9.Párunk számára a kávé- és a teafőzés házimunka: meg kell várni, amíg felforr a víz, majd elkészíteni a forró italt, tejet rakni bele – mindez a szerelmünknek csak egy kényelmetlen feladat, hiszen ő nem lát benne többet. Különbenis, egy pohár víz sokkal kevesebb energiába kerül.
 
10.A délutáni teázós, kávézós összejövetelek kínosak: ha valakihez megyünk vagy vendégeket hívunk, a szendvics vagy a süti mellé egyértelmű egy forró ital. Nekünk – mert a párunk a teadélutánt is tea nélkül csinálja végig.
 
Természetesen így is lehet együtt élni. Feltéve, ha nem vesszük nagyon szívünkre a fentieket.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.