2020. 12. 02. - 11:25

10 jel, hogy egy remetébe szerettél bele

10 jel, hogy egy remetébe szerettél bele

Nem ritka, hogy olyan emberrel találkozunk, aki elsőre nagyon megnyerő, hosszabb távon azonban kiderül róla: valóságos remete. Milyen árulkodó jelek utalnak erre?

Napjainkban nem kevés az olyan ember, aki jobban szeret egyedül lenni, mint másokkal. Remete módjára elzárkózik, s csak keveseket enged be a világába. Mindez nem nagy gond, ha hasonló partnerrel rendelkeznek – de mi a helyzet, ha nem? Ha az illető fel sem ismerte, hogy egy remetével van dolga?
 
Lássuk, milyen jelek utalnak arra, hogy a partnerünk ilyen típus.
 
1.Szereti, ha a tervek elbuknak: ha valaki az utolsó percben lemondja a találkát vagy az időjárás túl extrém a kimozduláshoz, ő valójában örül neki. Nincs kedve ugyanis szépen felöltözni és társaságba menni.
 
2.Egy esti parti előtt idegesnek tűnik: minél közelebb van az esti buli ideje, annál feszültebb. Nem esik jól számára, hogy ki kell mozdulnia a négy fal által alkotott komfortzónájából.
 
A remete típusú ember nem szívesen mozdul ki otthoni komfortzónájából
A remete típusú ember nem szívesen mozdul ki otthoni komfortzónájából
 
3.Ha partnerüknek el kell utaznia bármi miatt, nem kérnek segítséget: el sem hagyják a házat. Gyakori, hogy ilyenkor a barátok, családtagok hívják magukhoz az otthon maradt társat, ám ő általában elutasítja azt, mert egyedül szeretne lenni.
 
4.Kedvenc elfoglaltságai az otthonhoz kötődnek: tévét néz, rendezkedik, főz, online vásárol, olvas. Mindent meg tud tenni a lakásban.
 
5.Biztatja a párját, menjen csak el a barátokkal: ha ugyanis a kedvese kimozdul, ő egyedül lehet otthon. Bármit csinálhat, miközben legalább a párja jól szórakozik.
 
6.Ideges lesz, ha szabad hétvégét lát a kalendáriumban: a sok terv feszültté teszi őt, ezért a párja sokszor inkább kénytelen elosztani a randi-estéket több napra, mert egy hosszú kiruccanással nehezen tud mit kezdeni.
 
7.Értékeli a saját teret: különösen, ha együtt él valakivel. Örömmel tölti idejét a saját terében, saját szobájában, így akkor is lehet egyedül, ha a kedvesével lakik.
 
8.Inkább itthon eszik, mint étteremben: a remete számára stresszes dolog, ha el kell menni egy étterembe, várni a pincérre és mindehhez jó képet kell vágnia. Inkább főz otthon, vagy rendel valamit egy kellemes vacsorához.
 
9.Nem kedves azokkal az emberekkel, akik bejelentés nélkül megjelennek, azok pedig, akik ezt korábban meg merészelték tenni, újabban állandóan előre bejelentkeznek, hogy elkerüljék a fagyos fogadtatást.
 
10.Sosem ír olyan üzenetet, amelyben szerepel a „hiányzol”, a „bárcsak itt lennél", de ennek ellenére szeretik a párjukat, csak másként mutatják ki.
 
Amennyiben együtt tudunk élni a fenti jellemzőkkel, a remete típus is megbízható, szerető társ lehet. De tény, hogy nem mindenki képes megbirkózni vele.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.