2020. 06. 03. - 12:05

3 egyszerű jele, hogy kapcsolatunk összeomlóban van

3 egyszerű jele, hogy kapcsolatunk összeomlóban van

A párkapcsolati kérdéseket gyakran igen nehéz kezelni - különösen, ha azzal kell szembenéznünk, hogy a kapcsolat szétesőben van. Íme azok a jelek, amelyek egyértelműen az összeomlást mutatják.

Nem kérdés, olykor nagyon nehéz kezelni bizonyos párkapcsolati helyzeteket. Különösen kellemetlen
helyzetben van az ember, ha úgy érzi, kapcsolata már nem az igazi, sőt, egyre inkább csúszik le a lejtőn. Természetes, hogy ezt elfogadni nem könnyű.
 
Ha biztosak akarunk lenni abban, hogy ez a helyzet, tisztázzuk magunkban az alábbi kérdéseket: mi is így érzünk?
 
1.Nem találunk partnerünkkel kapcsolódási pontokat
 
Mást akarunk mi és mást a párunk. Nem számít, hányszor vitattuk meg a dolgot, ha alapvető dolgokban nem értünk egyet, az annak a jele, hogy komoly problémák vannak és jobb lenne külön folytatni. Ugyanakkor, ha egy kis időt szeretnénk adni a kapcsolatnak, s megvárni, hogy a dolgok jobbra forduljanak. Ám eközben ne feledjük el: magunkat is becsülnünk kell.
 
Ha már nincs közös pont egy pár életében, jobb elengedni a másikat
Ha már nincs közös pont egy pár életében, jobb elengedni a másikat
 
2.Nem találjuk már vonzónak a párunkat
 
Ha nem szeretkezünk minden nap, vagy fáradtak vagyunk, az nem számít gondnak. Ám ha már nem is találjuk vonzónak a partnerünket, az nagy probléma. Kérdezzük meg magunktól, hajlandóak vagyunk-e kapcsolatban lenni kellő intimitás nélkül. Ha ugyanis nem érzünk késztetést arra, hogy lefeküdjünk a párunkkal, ideje barátsággá alakítani azt a kapcsolatot, vagy végleg befejezni.
 
3.A bizalom hiánya
 
Minden szilárd, tartós kapcsolat alapja a bizalom. Ha ez nincs meg, hamar széteshet. Amennyiben mi vagyunk, akinek bizalmi problémái vannak és a kedvesünk nem tett semmi rosszat, érdemes dolgoznunk lelki gondjainkon, szakember segítségét kérni. Ám ha a párunk elveszítette a bizalmunkat a magatartásával és már megpróbáltuk helyreállítani a dolgot, de nem sikerült – jobb elengedni a másikat.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.