2022. 04. 24. - 09:04

A játékosok a legjobb szeretők?

A játékosok a legjobb szeretők?

Mindent megtesznek az ágyban – Egy új felmérés szerint a játékosok avagy gamer-ek a legjobb szeretők.

Úgy tűnik, egyre több dolog szól amellett, hogy a hölgyek próbát tegyenek a játékos férfiakkal. A gamer-ek ugyanis állításuk szerint „minden jó gombot megnyomnak” az ágyban is, vagyis mindent megtesznek, hogy a szeretkezés jó legyen.
 
A felmérés alapján a konzolhasználók negyede teszi ezt meg, miközben azoknak, akik egyáltalán nem játszanak, csupán a 7 százaléka. 
 
Egy új felmérés szerint a játékosok avagy gamer-ek a legjobb szeretők
Egy új felmérés szerint a játékosok avagy gamer-ek a legjobb szeretők
 
Tíz játékosból hat állítja, hogy a partnerük azt mondta nekik, hogy jók az ágyban. A játékrajongók 24 százaléka pedig azt mondja, szeret a párjával több mint 1 órát szeretkezéssel tölteni a játékkal nem foglalkozókhoz képest.
 
„Nem meglepő, hogy a játékosok a legjobb szeretők – mondta Tom Fairey a Stakestertől. - Gyors gondolkodásúak, érzékenyek és nagyon ügyes számolók. Az sem idegen tőlük, hogy éjszakába nyúlóan fenn legyenek, vagyis kitartóak a hálószobás jelenetekhez”.
 
Fairey azt is hozzátette, hogy a gamerek közül sokan nagy digitális közösségek tagjai - a világ minden tájáról kommunikálnak emberekkel, így elfogadó a gondolkodásmódjuk.
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.