2020. 03. 22. - 12:25

A nők megunják az intim együttlétet?

A nők megunják az intim együttlétet?
A kapcsolatok elején többnyire nincs gond az együttlétekkel, azonban később eltűnhet a vágy. Kutatások szerint pedig inkább a nők hajlamosak arra, hogy ne kívánják kedvesüket. 

 

A kezdeti izgalom és szenvedély egy idő eltűnik a szerelmesekből. Ez főként hosszabb kapcsolatoknál okozhat problémát, amikor egyhangúvá válhat a szeretkezés és már nem ad annyit, mint régen. A szakemberek pedig arra jöttek rá, hogy ez általában a nőknél következik be.
 
szex
A nők megunják az intim együttlétet?
 
 Egy vizsgálatot készítettek, amelyből az derült ki, hogy még a férfiak vágya nem múlik el, addig a nőké egyre csak csökken főként az első és ötödik év között. Általában pedig a harmadik év az, amikor a legjobban unják a szerelmeskedést. Ez akkora gondot okozhat, hogy akár a kapcsolat végét is jelentheti. Arra is fény derült, hogy azoknál fordul elő a leggyakrabban, akik együtt élnek párjukkal.
 
A szakértők úgy vélik, hogy sokan nem bírják a monogámiát, de akár az is közre játszhat, hogy nem merik elmondani, hogy mi az, amire vágynak. Ennek kapcsán azt tanácsolják a kutatók, hogy mindent beszéljenek meg kedvesükkel, azok a nők, akik úgy érzik, hogy nem tesz kedvükre szerelmük. 
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.