2020. 02. 28. - 13:15

A pocakos pasik jobban teljesítenek?

A pocakos pasik jobban teljesítenek?
A formás izmos test természetesen szép látványt nyújt minden nő számára, de az még nem jelenti azt, hogy az ágyban is ugyanolyan jó, mint ahogy kinéz. 

 

Úgy tűnik igaz a mondás, miszerint: nem minden a külső. Legalábbis török kutatók legújabb vizsgálata erre enged következtetni. Igencsak érdekes tanulmánnyal bizonyítják állításukat. 
 
Az izmos pasik rövidebb ideig bírják az ágyban
 
A szakemberek az izmos, valamint a pocakos pasik teljesítményét vizsgálták az ágyban, amelynek eredménye az lett, hogy utóbbiakkal jobb a szeretkezés. A vizsgálat során a teljesítményt és a BMI-indexet nézték mintegy kétszáz férfinál. A kevésbé izmos pasik sokkal több ideig bírták az ágyban, mint a kidolgozott testűek. Feltehetően ennek az az oka, hogy a pocakos pasik valamivel több női hormont termelnek, amelyek gátolják az orgazmust. 
 
A felmérésből az is kiderült, hogy a nők jobban élvezik az ilyen típusú férfiakkal az együttléteket, ugyanis könnyebben elengedik magukat. Sokkal magabiztosabbaknak érzik magukat. 
 
 
N.O.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.