2019. 10. 27. - 11:25

Csillagjegyek, akiknél nincs megbocsájtás

Csillagjegyek, akiknél nincs megbocsájtás
Természetesen senki nem fogadja el, ha megcsalják, ugyanakkor vannak olyan emberek, akik könnyebben megbocsájtanak, de akadnak, akik egyáltalán nem.
A csillagjegyek némelyike egyáltalán nem tudja elnézni, ha megcsalják.
Ilyen például az ikrek is, akik ugyan szeretik a laza kapcsolatokat, de nem bírják, ha átverik őket. Nem ismerik a megbocsátást és úgy gondolják, ha egyszer átverték, akkor máskor is megteszik. Náluk nincs második esély.
 
csok2_1
Bizonyos csillagjegyek, sosem felejtenek
 
A szűz úgy tesz, mintha megbocsájtana, közben pedig teljesen felőrli magát. Nem tud túllépni a megcsaláson és folyamatosan magát hibáztatja. Ezzel pedig teljesen tönkre teszi a kapcsolatot.
A skorpió szintén nem felejt. Eléggé haragtartó személyiség és megutálja azt, aki átveri őt. Az  biztos, hogy, ha megcsalják örökre elveszik a bizalom.
A halak sem bocsájt meg, ugyanakkor próbálja értelmezni a dolgokat, hogy mi miért történt. Ennek ellenére ugyanúgy kiadja a párja útját, aki megcsalta.
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.