2018. 12. 20. - 18:00

Dolgok, amelyek elrontják az együttlétet

Dolgok, amelyek elrontják az együttlétet

Sokan nem is gondolják, hogy mennyi minden befolyásol egy aktust. Most összegyűjtöttünk pár dolgot, amikre érdemes figyelni!

A szex mindenki életében fontos szerepet játszik, mégis sokan vannak, akik nem tudnak elég időt szakítani rá. Az együttlétek pedig egy idő után ellaposodhatnak, éppen ezért oda kell figyelni néhány dologra.

Tudtad, hogy az alvás hatással van a nemi vágyra? Több kutatás is bizonyítja, hogy aki keveset pihen, annak csökken a szervezetében a szexuális vágyakért felelős tesztoszteron hormonokat. Ha állandóan a tv-t bámulod, és a telefonodat piszkálod, ne számíts romantikus együttlétre. Ezek az elektronikus kütyük ugyanis elszívják az energiádat és elvonják a figyelmedet a szexről.

Vannak dolgok, amelyek elrontják az együttlétet 

Vannak dolgok, amelyek elrontják az együttlétet

A dohányzás és az alkohol szintén tönkre teheti az aktust. Persze mindent lehet olykor-olykor, de fontos, hogy tarts mértéket! Az együttlét előtt ne edd tele magad, utána ugyanis inkább csak pihennél. Helyette fogyassz pároddal valami egészségeset, és kevésbé megterhelőt a hasad számára. Biztos, hogy több energiád marad ágyba bújni a kedveseddel!

 

 

N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.