2018. 04. 14. - 07:52

Dolgok, amelyek megölik a vágyat

Dolgok, amelyek megölik a vágyat
Bizony rengeteg olyan tényező van, amely negatívan hat ki a szerelmi aktusokra. Aki azonban tisztában van ezekkel, elkerülheti.
Köztudott, hogy a stressz rendkívül negatívan bír a szerelmi életre. Ez ráadásul képes teljesen megölni a vágyat egy kapcsolatban. 
A kapcsolati gondokkal küzdőknek szintén nehéz lehet megtalálni számításaikat aktusnál. Érdemesebb előbb inkább megbeszélni a problémákat és túllendülni azokon.
 
szex
Több tényező is negatívan hathat az együttlétekre
 
A másik tényező, az alkohol fogyasztása. Persze egy-két pohár még nem árthat, sőt segít ellazulni, de nagyobb mennyiség inkább kiábrándító, minthogy vágykeltő lenne.
A fogamzásgátló gyógyszerek mellékhatásai között szerepelhet a libidó csökkenése. Amennyiben valaki ezt érzékeli, érdemes elgondolkodni azon, hogy egy másfajta védekező módszert kellene kipróbálni.
Nem is gondolnánk, hogy a negatív önkép mennyire befolyásolhatja az együttléteket. Akkor ugyanis senki nem tudja elengedni magát, ha nem szereti a testét és gátlásokkal küzd. 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.