2022. 05. 24. - 11:08

Egyre több a nyitott kapcsolat a pandémia óta

Egyre több a nyitott kapcsolat a pandémia óta

Jelentősen megugrott a nyitott kapcsolatok száma a koronavírus világjárvány óta – hívták fel a figyelmet szakértők. A párok túl sok időt töltöttek ugyanis együtt bezárva.

Egyre több ember él nyitott kapcsolatban, mióta kezdetét vette a koronavírus járvány – állapították meg szakértők, akik a kiégést okolják azért, hogy sokan másutt kezdték keresni a romantikát, nem a házasságukban vagy élettársi kapcsolatukban.
 
A párok túl sok időt töltöttek együtt elzárva a pandémia alatt – mondta dr. Tammy Nelson szexterapeuta, aki elárulta: az elmúlt hónapokban 45 százalékos emelkedést tapasztalt azon páciensek javára, akik erről a témáról beszéltek vele.
 
„A párok most minden eddiginél lelkesebbnek tűnnek abban, hogy kicsit megfűszerezzék az életüket. Sokan elkezdték kiszervezni igényeiket, nyitott kapcsolatok formájában” – mondta dr. Nelson.
 
Egyre több ember él nyitott kapcsolatban, mióta kezdetét vette a koronavírus járvány
Egyre több ember él nyitott kapcsolatban, mióta kezdetét vette a koronavírus járvány
 
Általában a férfiak vágynak nagyobb szexuális szabadságra, ám gyakran a nők akarják folytatni a nyitott kapcsolatot, ha az egyszer elkezdődik.
 
„A nők most sokkal nagyobb felelősséget vállalnak és sokkal igényesebbek is. Ezért látunk nyitottabb kapcsolatokat. A férfiak kezdik felvetni a témát, a nők sokáig gondolkodnak rajta, aztán miután kipróbálják, ők nem akarják, hogy abbamaradjon. A férfiak pedig hamarabb mondják, hogy nem akarják ezt csinálni többet, mint a nők, akik jellemzően nem szeretnék abbahagyni” – árulta el a szexterapeuta.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.