2019. 02. 14. - 22:55

Erre vágyik egy nő a szerelmesek napján

Erre vágyik egy nő a szerelmesek napján

A férfiak nem is gondolnák, hogy mennyire sokat jelenthet szerelmüknek ez a nap. Persze akadnak kivételek, mégis egy nőnek jó érzés, ha meglepik őt.

Egy csodás fehérneműnek ki ne örülne? Ez feldobja a kapcsolatot és lángra lobbantja a szenvedélyt. A vágy az egyik legfontosabb dolog, amit ébren kell tartani.


Melyik nő az, aki ne szeretne egy romantikus vacsorát vagy kávézást kedvesével?
Valentin napon egyébként is rengeteg program közül lehet választani, így érdemes valami olyasmit csinálni, amiben mindkettőtöknek öröme van. A lényeg, hogy együtt legyetek és figyeljetek egymásra.

Tökéletes ajándék lehet egy romantikus este

Tökéletes ajándék lehet egy romantikus este

Egy aprócska ajándék mindenkinek jól esik. Nem kell drága ékszernek lennie, lehet az akár a kedvenc csokoládé, egy plüss vagy egy virág. A lényeg, hogy gondolt rád a szeretett férfi.

Mivel ez a nap a szerelmeseké, élvezzétek ki. Pihenjetek sokat, ébresszétek fel a vágyaitokat és kényeztessétek a másikat. Egy romantikus fürdő vagy masszás biztos közelebb hoz majd egymáshoz titeket.

 

Nagy Orsolya

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.