2022. 10. 10. - 10:44

Extrovertáltabbak a nagy férfiassággal rendelkező férfiak?

Extrovertáltabbak a nagy férfiassággal rendelkező férfiak?

Egy új tanulmány szerint a nagyobb pénisszel bíró férfiakat nyitottabbnak és vonzóbbnak találják az emberek.

Nagyon úgy fest, hogy nyitottabbak a nagy pénisszel megáldott férfiak. A New Mexico Highlands Egyetem szakértői elvégeztek egy vizsgálatot, ami arra jutott, hogy a méretesebb hímtaggal rendelkező, sőt a fanszőrzetüket borotváló férfiak vonzóbbak, extrovertáltabbak és az új élményekre is nyitottabbak.
 
A kisebb pénisszel bírókat viszont neurotikusabbnak tartják.
 
Nagyon úgy fest, hogy nyitottabbak a nagy pénisszel megáldott férfiak
Nagyon úgy fest, hogy nyitottabbak a nagy pénisszel megáldott férfiak
 
„A kutatás azt bizonyítja, hogy a nemi szervek megjelenése hozzájárulhat az emberekről szóló, társadalomban megosztott implicit elméletekhez, függetlenül attól, hogy ezek a benyomások tükrözik-e az értékelt személy valódi személyiségét” – írta tanulmányában a kutatócsoport.
 
A tudósok a kutatásuk során arra törekedtek, hogy kiderítsék, miként látják az emberek a férfiakat pusztán a nemi szervük alapján.
 
„A randevú-oldalak felhasználói valószínűleg nagy gyakorisággal nézik meg potenciális partnereik szexuális tartalmú anyagait egy fizikai találkozás előtt. E tanulmány célja annak vizsgálata volt, hogy milyen információra lehet következtetni egy péniszről készült képből, amikor még nem ismerik az illetőt” – fejtette ki a Thomas R. Brooks vezette kutatócsoport a tanulmányban, amelyet a Sexuality and Culture szaklap jelentetett meg.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.