2018. 01. 28. - 10:14

Ezen múlik a boldogság

Ezen múlik a boldogság
Svájci tudósok régóta kutatják, hogy min múlik a harmonikus kapcsolat. Nemrégiben sikerült megfejteniük a titkot!

 

A genfi szakemberek mintegy öt éven keresztül végeztek vizsgálatok és gyűjtöttek adatokat a kapcsolatokról. Az évek során több mint ezer házasságot és élettársi kapcsolatot vizsgáltak természetesen figyelembe véve a kort, a képzettséget, de még a nemzetiséget is. Végül sikerült megalkotniuk egy olyan képletet, amely megoldja a válás problémáját. Az eredmény alapján elmondható, hogy azok a párok előtt áll szép jövő, akik hasonló kulturális háttérrel rendelkeznek, egyikük sem volt még házas, valamint alig van pár év korkülönbség közöttük. Az érdekesség, hogy a boldog kapcsolat egy másik titka lehet, ha a nő magasabban képzett, mint a férfi. Sokan éppen az ellenkezőjét gondolnák. 
 
Kiderült, min múlik a boldogság
 
Azok viszont, akiknek nem ugyanolyan a kulturális hátterük és a férfi volt már házas, valamint mindkét félnek alacsony az iskolai végzettsége. Vajon tényleg ezen múlik a boldogság? A szakemberek úgy vélik az eredmény akár a válások számát is lecsökkenthetné a világban.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.