2019. 09. 23. - 17:00

Ezért fél a férfi az elköteleződéstől

Ezért fél a férfi az elköteleződéstől
Sokakat megijeszt egy komoly kapcsolat. De vajon mi lehet az oka? Szakemberek nemrégiben kiderítették, hogy mi állhat a háttérben. 
Sok férfi nehezen kötelezi el magát. Egyesek szerint ez azért van, mert féltik a szabadságukat és nem akarják egy ember mellett leélni az életüket. Legalábbis tartanak tőle. Emellett nagy hangsúlyt kap az is, hogy félnek a visszautasítástól. Éppen ezért, hogy elkerüljék a csalódást inkább véget vetnek a kapcsolatnak, hiszen az a könnyebbik út. 
 
ferfi2
Ezért fél a férfi az elköteleződéstől
 
A pszichológusok úgy vélik az is szerepet játszhat, hogy már többször csalódott a férfi, így nehezen nyit egy új nő felé és nem akar belebonyolódni semmibe, mert nem akarja, hogy sérüljön lelkileg. 
 
Ezen felül kutatók arra is rájöttek, hogy a gyerekkori traumák is befolyásolhatják a későbbi kapcsolatukat. Mivel fiatalon sérültek és így felnőttként arra törekszenek, hogy sebezhetetlenek legyen, így nehezen vagy egyáltalán nem engedik közel a nőket magukhoz.
 
N. O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.