2018. 03. 25. - 11:33

Félnek a pasik az intelligens nőktől?

Félnek a pasik az intelligens nőktől?
Egy nemrégiben végzett kutatás kiderítette, hogy a férfiak miért tartanak azoktól a nőktől, akiknek magas az intelligencia szintjük. 
Sok okos nő, szingli, de nem értik, hogy mi lehet az oka. Egy a közelmúltban végzett vizsgálat szerint ezzel nincs semmi gond, ugyanis a legtöbb pasi fél tőlük. A témát párkapcsolati és társkeresési szakértők kutatták, akik érdekes eredményre jutottak. 
 
Félnek a pasik az intelligens nőktől?
Félnek a pasik az intelligens nőktől?
 
Egy másik frissebb felmérés szerint pedig a magasan képzett nők többnyire nehezebben találnak maguknak párt és ezért szinglik. Azt vizsgálták, hogy a pasik hogyan viselkednek egy okosabb nő mellett. Mint kiderült, a férfiak nagyon vonzódnak ezekhez a típusú hölgyekhez, ám amikor közelebb kerülnek hozzájuk, megijednek. Ezek a nők ugyanis bizonyos témákban okosabbak, így a pasik úgy érzik felülkerekednek rajtuk. A másik érdekesség, hogy az intelligens nőknek sokszor kevesebb az önbizalmuk is. Érdekes ugye?

 

 

N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.