2018. 06. 24. - 21:14

Ha csökken a vágy, az árt az egészségnek?

Ha csökken a vágy, az árt az egészségnek?
Egyes szakemberek szerint a depresszió vagy akár a hátfájás kialakulását is okozhatja a libidó csökkenése. Gondoltad volna?
Érdekes tanulmányt végeztek a közelmúltban tudósok, amelyből az derült ki, hogy a nemi vágy csökkenése és megszűnése egészségügyi panaszokhoz vezethet. A szakemberek szerint annál a nőknél, akik ebben szenvednek, olyan betegségek alakulhatnak ki, mint például asztma, cukorbetegség vagy magas vérnyomás. Ez nem csak az öregedési folyamat velejárója, hanem a libidó csökkenése is okozza. 
 
vagy
Ha csökken a vágy az árt az egészségnek?
 
Az úgynevezett HSDD elnevezésű betegségnél a szexuális vágy teljes és tartós hiánya léphet fel, amely stresszt vált ki és nehezebbé válik a kapcsolatteremtés is. Információk szerint hozzávetőlegesen a nők 9-26 százaléka szenved ettől a rendellenességtől. Sok esetben egyébként bizonyos betegségek is okozhatják a vágyak csökkenését, mint például a menopauza. 
 
N.O. 
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.