2012. 11. 27. - 06:26

Hajdú Péter mit akart tudni a szexről?

Hajdú Péter mit akart tudni a szexről?
Hajdú Pétert életéből  nem maradt ki egy különleges felvilágosítás.

Így sikerült a szexuális felvilágosítás Hajdúnál
Videó forrása: TV2

Hajdú Péter mindig is a nők kedvence volt, pár évvel ezelőtt, még a házasága előtt rengeteg pletyka terjdedt róla ilyen téren. Sok-sok nővel összehozták, sok nő volt belé szerelmes, s persze Hajdú sem maradt hidegen. Mindig voltak szebbnél szebb hölgyek az életében. Arról volt híres, hogy senki nem tudta igazán rabul ejteni a szívét.

Hajdú Péter mit akart tudni a szexről?

Hajdú Péter a Frizbiben még nem mesélt a szexuális felvilágosításáról...


Ez csak Sarka Katának sikerült. De neki aztán alaposan! Hajdú Péter végre totálisan szerelmes lett, s a végét már ismerjük a történetnek. Jött az esküvő és jött két szép gyermek, akár a mesében...Minden olyan szépen és szó szerint tökéletesen. De ugorjunk kicsit vissza, a pubertásra, arra az időre, amikor Hajdú Pétert is fel kellett már világosítani, mi is az az szex, mi az erotika, mi a szerelem? Hajdó édesanyja nem sokat szerepel a médiában, de most eljött elmesélni azt, hogy milyen volt Hajdú Péter gyerekként.

Hajdú Péter gyermekkorában voltak nehézségek, 12 éves korában elváltak a szülei, édesanyjára maradt a szexuális felvilágosítás, ami nem éppen a hagyományos értelemben zajlott le a családban. Különleges esemény maradt! Egy nagyon emlékezetes  élmény, mivel nem éppen úgy sült el, ahogy tervezték. A fenti videóban megtudhatjuk. Vajon hogyan kell egy gyermeket, egy tinit felvilágosítani? Mi a megfelelő mód erre?


-gg-

 


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.