2019. 08. 17. - 10:45

Így viselkednek a pasik szakítás után

Így viselkednek a pasik szakítás után
Egy kapcsolat vége mindenkit megvisel, még a pasikat is, noha sokszor nem ezt mutatják. 

 

Kutatók régóta vizsgálják a szakítással járó érzelmeket nőknél és férfiaknál egyaránt. Utóbbiak ez egész érdekes viselkedéseket tudnak produkálni, de természetesen a csajokat sem kell félteni. Most azonban a férfiak viselkedéséről végeztek felmérést. Állítólag a pasik java része szakítás után egyből más nő ajtaján kopogtat, azonban nem szerelmet, hanem kalandot keres csak. Persze viszonylag hamar rájönnek, hogy ez nem segít a bánatukon. 
 
love
A férfiakat is megviseli a szakítás
 
Gyakori még, hogy felkeresik az egykori kedvesüket annak reményében, hogy egy kis vigaszt találnak érzelmileg. Akadnak olyan pasik is, akiket nagyon megvisel az elválás és úgy döntenek, hogy nem csajoznak többé. Ilyenkor többnyire a szórakozásba vagy a munkába menekülnek, de vannak bosszúálló típusúak is, bár ez leginkább a nőkre jellemző.
 
A legjobb, amit ilyenkor lehet tenni, hogy tanulni a történtekből, fejlődni általa és tovább lépni. Persze ez nem olyan egyszerű, mint ahogy hangzik.
 
 
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.