2019. 10. 06. - 12:20

Ilyen a csalfa férfi

Ilyen a csalfa férfi
Sok árulkodó jel lehet, ha egy pasi félrelép egy kapcsolatban és nem vallja be. Ezek közül a legismertebb például a telefon rejtegetése és titkosítása.
Kutatók nemrégiben azt vizsgálták, hogyan viselkedik egy férfi, ha megcsalta kedvesét. Arra az eredményre jutottak, hogy még a hangja is megváltozik. Csakúgy mint a testbeszéd a hang is sokat elárul egy emberről. Nem mindegy ugyanis annak a hordozása, az erőssége és a lejtése. 
 
 
csok2
Másként viselkedik a csalfa férfi
 
Az Albright Egyetem kutatói 152 alanynak játszottak le hangfelvételeket, amelyeken emberek beszéltek, de információkat nem mondtak magukról csak számoltak. Ezután arra kérték a vizsgálat résztvevőit, hogy tippeljék meg ki hűtlen és ki hűséges. A legtöbben helyes választ adtak, de a nők többnyire jobban eltalálták, hogy ki a csalfa.
 
Végül kiderült, hogy a pasik másként beszélnek azokkal a nőkkel, akik tetszenek nekik. Mélyebb a hangjuk és változatosabb a hangszínük is. Azok a férfiak pedig, akik így viselkednek sokkal jobban hajlamosabbak arra, hogy félrelépjenek.
 
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.