2022. 02. 18. - 07:50

Jobban keres a nő, mint a kedvese? Hamis orgazmus járhat vele

Jobban keres a nő, mint a kedvese? Hamis orgazmus járhat vele

Nagyobb valószínűséggel játsszák meg az orgazmust azok a nők, akik többet keresnek, mint a párjuk – állapította meg egy új tanulmány.

Azok a nők, akik jobban keresnek, mint a párjuk, nagyobb valószínűséggel játsszák meg az orgazmust az ágyban – ennek az esélye megduplázódik ilyen esetekben.
 
Erre a következtetésre jutott a tanulmány, melyet Jessica Jordan, a Dél-Floridai Egyetem pszichológus professzora vezetett.
 
A pszichológusok állítják, hogy a női partnerüknél kevesebbet kereső férfiak „törékeny férfiasságtudattal rendelkeznek”, annak a sztereotípiának köszönhetően, hogy a társadalom sokszor még mindig a férfiakat tekinti elsődleges kenyérkeresőnek.
 
A párjuknál jobban kereső nők nagyobb valószínűséggel játsszák meg az orgazmust az ágyban
A párjuknál jobban kereső nők nagyobb valószínűséggel játsszák meg az orgazmust az ágyban
 
Úgy gondolják, hogy emiatt a többet kereső nők igyekeznek enyhíteni a férfi anyagi bizonytalanságát – azzal, hogy színlelik az orgazmust.
 
Szeretnék megvédeni a partner férfiasságát, ennek azonban komoly ára van: elfojtja szexuális elégedettségüket és őszinte kommunikációjukat a párjuk irányába.
 
„A nők azt helyezik előtérbe, amiről úgy gondolják, hogy partnerüknek szüksége van, saját szexuális elégedettségükkel szemben. Amikor a társadalom egy lehetetlen, fenntartandó színvonalat vár el a férfiasság terén, valójában senki sem nyer” – fogalmazott Jessica Jordan professzor.
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.