Szerelem

Karácsonyi tippek szerelmeseknek

Karácsonyi tippek szerelmeseknek
Ez lesz pároddal az első közös ünnepetek? Íme néhány tanács, amely segíthet, hogyan legyen még szebb ez a pár nap. 

 

Az első közös karácsony az egyik legnagyobb élmény lehet egy kapcsolatban, de akár sok kellemetlenséget is okozhat. Érdemes oda figyelni ezért néhány dologra. Elsősorban a családi rendezvényeken érdemes bejelenteni, hogy kedves is veled lesz, így nem lepődik majd senki meg. Ráadásul megkérheted őket, hogy ne tegyenek fel kínos kérdéseket. 
 
 
Ahhoz, hogy minden problémamentesen menjen üljetek le a pároddal és beszéljétek meg, hogy kinél milyen szokások vannak, hogyan telnek az ünnepek és próbáljátok tiszteletben tartani a másik hagyományait. Ha pedig ezen túl vagytok, akkor a furcsa és szokatlan dolgokat is beszéljétek át, hogy ne legyen félreértés vagy kellemetlenség. 
Ha közös családi ebéden vesztek részt, akkor legyél kezdeményező, ne zárkózz be. Mutass érdeklődést a szerelmed családja iránt, ami hidd el neki is jól esik majd. 
Végül ne akarjatok sülve főve együtt lenni az ünnepekor, adjatok teret egymásnak. Természetesen azért a család mellett szánjatok egymásra is kis időt, romantikázzatok. 
 
 
N.O.
Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Képzeld, a legfrissebb információk szerint a Gossip Girl népszerű sztárját azzal vádolják, hogy több napon keresztül nem engedett el egy nőt, akit ráadásul mege...
Jönnek a valódi terminátorok?  - 1.rész

Jönnek a valódi terminátorok? - 1.rész

A mesterséges intelligencia fejlődésével olyan robotok állhatnak „szolgálatba” 2068-ig, amelyek a veszélyes helyzetekben tökéletesen helyettesíthetik az embert ...
Ekkor a legjobb az együttlét

Ekkor a legjobb az együttlét

Friss kutatások kiderítették, hogy melyik életkorban élvezik a legjobban az aktusokat a szerelmesek.   
A háziállat többet segíthet, mint az orvos

A háziállat többet segíthet, mint az orv...

Az köztudott, hogy a kis kedvencek pozitív hatással bírnak az emberi lélekre, de egy nemrégiben végzett kutatás szerint akár a terapeutát is helyettesítheti.   
Értik a babák a vidám zenét

Értik a babák a vidám zenét

Sokan nem is gondolnánk, de a csecsemők ugyanúgy értik az érzelmeket, mint a felnőttek. A vidám zenére, pedig rendkívül jól reagálnak.   
Robottá alakuló légdeszka segíthet a házban?

Robottá alakuló légdeszka segíthet a ház...

Sokaknak lehet már ismerős az ún. hoverboard vagy légdeszka – 2016-ban reneszánszát élte. Most a mesterséges intelligencia segítségével megszületett a hoverboar...
Mesterséges intelligencia: repülő autó mutatkozott be Genfben

Mesterséges intelligencia: repülő autó m...

Az önálló járművek jelenthetik az autógyártás következő nagy innovációját – A Genfi Motor Show-n olyan kocsi mutatkozott be, amelyek repülni is képes.
Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Nem elég Kevin Federline számára az a pénz, amelyet az énekesnő fizet neki havi szinten. Ez összesen húszezer dollár, azaz körülbelül ötmillió forint.   
Így készíts kávés testradírt!

Így készíts kávés testradírt!

Van, akit már a kávé illata kellemes hangulatba hoz. Ha ez velünk is így van, érdemes kipróbálnunk a kávéval készült testradírt, mégpedig saját kezűleg!
A robot fejlődésének lépcsői

A robot fejlődésének lépcsői

A mesterséges intelligencián belül a robotika kétségtelenül a legizgalmasabb, ám a legellentmondásosabb terület is. Abban mindenki egyetért, hogy a robotok alka...
< >