2019. 12. 14. - 14:00

Kiderült, miről fantáziálnak a legtöbben

Kiderült, miről fantáziálnak a legtöbben
Egy kutatás során kiderítették, hogy az emberek miről fantáziálnak a legtöbbet. Mintegy háromezer embert kérdeztek meg a felmérésben.
Egyértelmű, hogy minden embernek vannak rejtett vágyai, amelyek titkosak és nem beszél senki róla. Sokan még a párjuknak sem merik elmondani, hiszen nem tudják, hogyan reagál rá kedvesük. 
Az általánosságban az terjedt el, hogy az emberek leginkább az édeshármasról álmodoznak, vagy előnyben részesítik még a beöltözős együttléteket. Egy kutatás azonban kiderítette, hogy egyáltalán nem ezekről fantáziálnak sem a nők, sem a férfiak. 
 
csok
Kiderült, miről fantáziálnak a legtöbben
 
Mint kiderült, a válaszadók 81 százaléka arról álmodozik, hogy nyitott kapcsolatban él. Ugyanakkor 30 szálaknak ez volt a legnagyobb titkos vágya is. 
A kutatás eredménye lett az is, hogy 20 százaléka a megkérdezetteknek ki is próbálta már azt, hogy milyen egy kapcsolat akkor, ha nincsenek kötöttségek. 
 
Érdekes tények, nem?
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.