2018. 10. 14. - 19:34

Kultúrától függ, hogy milyen az arc amikor valaki eljut a csúcsra?

Kultúrától függ, hogy milyen az arc amikor valaki eljut a csúcsra?
Érdekes kutatást végeztek nemrégiben tudósok, amelynek eredményeképpen kiderült, hogy más és más fejet vágnak az emberek az együttlétek során attól függően, hogy keletiek vagy nyugatiak.
 A vizsgálatok során kiderült, hogy mennyire intenzív ábrázatot mutatott a program. Az orgazmus során más arckifejezéssel társították azokat, akik a nyugati és mással azokat, akik a keleti kultúrából érkeztek. 
 
ss
Kultúrától függ, hogy milyen az arc amikor valaki eljut a csúcsra?
 
Érdekes, hogy a nyugati emberek tágra nyílt szemekkel és tátott szájjal, még a keletiek mosolyogva felhúzott szemöldökkel és becsukott szemmel jutnak el a csúcsra. Az is kiderült egyébként, hogy a fájdalmakat hasonlóképpen élik meg az emberek és teljesen mindegy, hogy honnan jöttek. A fájdalom mindenhol ugyanúgy fáj. 
 
A kutatóknak egyébként az volt a céljuk ezzel a vizsgálattal, hogy bebizonyítsák azt, hogy az orgazmus és a fájdalom nem jár ugyanolyan arckifejezéssel. Arra a következtetésre jutottak egyébként, hogy a keleti és nyugati emberek közötti különbség azért lehetséges, mert teljesen mások a kulturális elvárások mind az izgalmak mind az élvezetek kifejezésekor.
Érdekes, ugye?
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.