2021. 08. 11. - 11:15

Miért érdemes egy játékossal randevúzni?

Miért érdemes egy játékossal randevúzni?

Mivel napjainkban igen sokan játszanak videójátékokkal, nagy az esélye annak, hogy összeakadunk egy ilyen emberrel. Ami valójában nagyon jó is lehet.

Sokan vannak manapság, akik szabadidejük egy részét videójátékokkal töltik – különösen a férfiak és a számítógépen dolgozók körében. Így nem kicsi annak a valószínűsége, hogy összetalálkozunk egyikükkel.
 
A videójátékok igen népszerűek napjainkban, kortól és nemtől függetlenül, köszönhetően az internet fejlődésének, a kommunikációs technológiáknak és az élethű játékoknak. S ha mi magunk nem is játszunk, ettől még nagyon is érdemes egy gamerrel, vagyis játékossal randevúznunk. Lássuk, miért?
 
1.A játékosok megértik a személyes tér fogalmát
 
Semmi sem bosszantóbb egy állandóan a párjára akaszkodó embernél – ezzel sokan egyetértenek. Mindkét félnek szüksége van személyes térre, különösen hosszútávon.
 
Vagyis, amíg a kedvesünk játszik, mi magunk is a saját hobbinkkal, érdeklődési körünkkel, barátainkkal foglalkozhatunk. Egy online oldalakon játszó gamer azt is megérti, hogy a barátságok általában azonos érdeklődési kör alapján alakulnak ki, s nem válik féltékennyé ok nélkül.
 
Érdemes egy gamerrel randevúra menni
Érdemes egy gamerrel randevúra menni
 
A több játékossal működő online játékok a társasági képességek fejlesztésében is segítenek, mivel gyakran kell csapatként dolgozni a világ minden tájáról érkező emberekkel.
 
A gamerek megértik, mit jelent szenvedélyt érezni valami iránt, s nem ítélnek meg valakit ez alapján. Ha pedig együtt töltünk időt, mindketten teljes mértékben jelen lehetünk és egymásra összpontosíthatunk.
 
2.A profi játékosok általában okosak
 
Számos népszerű játék igényel jó analitikai és matematikai készségeket, a professzionális szintet elérő játékosok tehát általában okosabbak az átlagosnál. Jó génekkel rendelkező, kitartó emberekről van tehát szó, akik kiválóan tudnak dönteni és csapatmunkát végezni.
 
Ha amiatt aggódunk, hogy a gamer túl sok időt tölt a játékkal, azt is szem előtt tarthatjuk, hogy sokan közülük igazi karriert futnak be ezen keresztül: a profi pókerjátékosok például lenyűgöző kaszinójutalmakat söpörhetnek be, az eSport-versenyek játékosai akár milliomosokká is válhatnak.
 
A párok támogatják egymás álmait egy szeretetteljes kapcsolatban, s értékelik egymás vágyait.
 
3.Szórakoztató randevúkra mehetünk
 
A játékosokból gyakran előbukkan a bennük élő gyermek, így valóban szórakoztató találkákat élhetünk meg együtt: lehet az egy szabadulószobás kaland vagy társasjátékozás, nem valószínű, hogy unalmas lesz a randi.
 
A póker iránt érdeklődőkkel akár kaszinóba is mehetünk, ami, valljuk be, szintén nem szokványos helyszín.
 
A szenvedélyes játékosok szabadidejük nagy részét a játékra fordítják, ezért fontos tudni: ha erőfeszítéseket tesznek azért, hogy velünk töltsék az időt, az azért van, mert tényleg ezt szeretnék.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.