2021. 03. 17. - 11:25

Miért ne légy szomorú, ha szingli vagy?

Miért ne légy szomorú, ha szingli vagy?

Akár választott út az egyedüllét, akár nem, a szingliségnek is megvannak az előnyei. Aki felismeri annak lehetőségét, hogy most igazán magával foglalkozhat, rálelhet a boldogságra.

Ahhoz, hogy az ember igazán mélyen kapcsolatba léphessen önmagával, célszerű egyedül lennie. Magával töltenie időt.
 
Az egyedülálló emberek akkor a legboldogabbak, ha értékelik, amijük van és értékesen töltik idejüket szingliként is.
 
Mi teszi őket boldoggá? Például az alábbiak.
 
1.Szoros kapcsolatokat alakítanak ki és tartanak fenn: a legtöbb ember úgy gondolja, hogy a mély, értelmes kapcsolatok kielégítése az igazán kielégítő, ám ennek elérésére nemcsak akkor van mód, ha van párunk.
 
Szingliként az ember jóval nagyobb erőforrásokat fordíthat a családtagokra és a barátokra, gyakran beszélgethet velük, látogathatja őket.
 
Szingliként az önfelfedezés csodálatos útja is vár ránk
Szingliként az önfelfedezés csodálatos útja is vár ránk
 
2.Önfejlesztés: bár az egészséges, intim párkapcsolatok nagyon is kielégítőek lehetnek, jelentős időbefektetést is igényelnek. Ha egyedül vagyunk, ezt az időt saját magunk fejlesztésére fordíthatjuk.
 
Erőfeszítéseinkkel felfedezhetjük, fejleszthetjük saját értékeinket és érdeklődési köreinket. Magunkat erősítjük ezekkel.
 
Ha elkötelezett kapcsolatra vágyunk, az erősebb önérzet növeli azon képességünket, hogy együttműködjünk másokkal.
 
3.Kövessük szenvedélyeinket: szingliként nem kell aggódnunk azon, hogy megfelelünk-e a partnerünk igényeinek. Minden olyan tevékenységbe szabadon bocsátkozhatunk, amitől jól érezzük magunkat.
 
4.Találjuk meg a módját annak, hogy adhassunk: kielégítőnek találhatjuk, hogy szabadidőnket másra fordítsuk. Önkénteskedhetünk, segíthetünk jószándékból másoknak.
 
5.Megtanulunk önellátóak lenni: sok ember szívesen adja át a partnerének párkapcsolatban azokat a feladatokat, amelyeket nem szeret csinálni. Ha azonban szinglik vagyunk, meg fogjuk látni, olyasmit is meg tudunk oldani, amiről nem gondoltuk volna.
 
Ne feledjük, ha egyedül vagyunk, az bizonyos lehetőségeket is megad, amelyekre párban nincs módunk. Ha erőforrásainkat arra használjuk, hogy megteremtsük kívánt életünket, a szingliség csodálatos időszak lehet.
 
László Adrienn

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.