2020. 11. 18. - 11:25

Randizás járvány alatt?

Randizás járvány alatt?

Nem kevés embernek jönne jól pár tanács járvány idején, hogy ismerkedhessen. A jelenlegi helyzetben azonban leginkább számos érdekes jelenség figyelhető meg a szerelem terén.

Valljuk be, a koronavírus időszaka valóban nem a legjobb a randevúzásra. A levegőáramlást korlátozó maszkok, a kínos könyök-koccanások, a nedves, fertőtlenített kezek és a másoktól való félelem világában több mint problémás egy meghitt találkozás.
 
Ki van a maszk alatt?
 
Bár napjainkban a divatos, mutatós maszkok is nagy népszerűségnek örvendenek – különösen a fiatalok körében -, ettől még nem látjuk jobban a másik arcát a helyi ételbárban vagy a buszmegállóban. Vannak, akik úgy érzik, a szemük elég a csábításhoz, a realitás azonban az, hogy a látható mosoly nagyon is hiányzik.
 
Különös helyzetek alakulhatnak ki a járvány alatt az online randevúzás terén
Különös helyzetek alakulhatnak ki a járvány alatt az online randevúzás terén
 
Visszatérő exek
 
Az elszigeteltség és a sok szabadidő sokakat arra ösztönöz, hogy bepróbálkozzanak a volt kedvesüknél. Vigyázat, mert aki belemegy a játékba, észre sem veszi, hogy lassan visszaszivárog az életébe az ex, akitől sikeresen megszabadult korábban.
 
Távolsági kapcsolatok
 
A felmerülő viták a járvány idején nem tesznek túlságosan jót a távkapcsolatoknak. A világméretű járvány okozta stressz és a gyakran már szélsőségesnek számító szexmentesség sokaknál fokozott ingerültséget vált ki. Próbáljunk meg több hangulatjellel, kedves szóval, emlékeztetővel elkerülni, hogy a másik úgy érezze, elvesztünk az elszigeteltségben és vele sem törődünk. Hálás lesz érte.
 
Karantén-párok
 
Sok páros döntött az összeköltözés mellett a nehéz időszak és a lezárások miatt és sokaknak ez be is jött: kapcsolatuk kimondottan jobb és erősebb lett. Az otthoni étel, a szex és egy ölelő társ csodákat tesz.
 
Akadnak azonban olyanok is, akik még azelőtt igyekeznek pánikszerűen találni valakit, hogy ismét beköszönt a karantén. Nem tudni, mennyire célravezető ez és nem jobb-e most csak magunkra koncentrálni, de tény, hogy szép számmal voltak tavasszal is, akiknek nagyon is elég volt érzelmileg az egyedüllét, sőt még káros is.
 
Megismertünk valakit online?
 
Ha sikerült online belefutnunk valakibe, aki érdemes lehet egy személyes találkozóra, jó kérdés, el merjünk-e menni vele akár csak egy sétára is. Sokakban már a gondolat is szorongást okoz, hogy személyesen találkozzon valakivel – és ez jogos. Ha elég bátrak vagyunk mindketten ahhoz, hogy csak a karantén után fussunk össze, valószínűleg megéri várni!
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.