2019. 01. 17. - 16:50

Téli programok szerelmeseknek

Téli programok szerelmeseknek

A hideg időkben nincs annyi kikapcsolódási lehetőség, mint nyáron. De ne csüggedj, mert összegyűjtöttünk számodra néhány kellemes programot!

Igazán romantikus egy séta a hóban

Téli séta

A havas város, tele karácsonyi díszekkel, világításokkal igazán romantikus tud lenni. Menjetek el kettesben a városba, látogassátok meg az ünnepi vásárokat, igyatok forralt bor, egyetek finomakat.

Filmezés

Ha ragaszkodtok ahhoz, hogy kimozduljatok otthonról, akkor irány a mozi. Amennyiben szívesebben maradtok otthon, összebújva, csináljatok popcornt és nézzetek közösen valami izgalmas vagy romantikus filmet.

Vacsora

Forrósítsátok fel a levegőt egy meghitt, szenvedélyes vacsorával. Beszélgessetek közben, nosztalgiázzatok és élvezzétek egymás társaságát!

A téli wellness nemcsak feltölt de közelebb is hoz egymáshoz

Wellnes

Ha egy kis pihenésre és kényeztetésre vágytok, akkor irány wellnesezni. Egy pár napos kikapcsolódás csodákra képes. Utána újult erővel vághattok neki a hétköznapoknak és kapcsolatotok is megerősödhet.

 

Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.