2020. 05. 20. - 12:05

Top 4 tipp – Így töltsünk több minőségi időt a párunkkal

Top 4 tipp – Így töltsünk több minőségi időt a párunkkal

Annak érdekében, hogy párkapcsolatunk egészséges és erős maradjon, fontos több minőségi időt tölteni a kedvesünkkel. Ehhez szolgálunk most néhány jó tippel.

A legtöbb pár naponta csupán néhány órát tölt valóban együtt. Ahhoz, hogy a kapcsolat erős és egészséges legyen, gondoskodnunk kell a közös, minőségi időtöltésről.
 
Egy közelmúltban végzett tanulmány szerint az együtt élő párok átlagban csupán 4 órát töltenek ugyanabban a szobában naponta – leszámítva az alvást.
 
A különböző munkaidők, hobbik és lefekvési időpontok játsszák a főszerepet abban, hogy egy férfi és egy nő az együttélés ellenére külön tölti idejét.
 
Az erős és egészséges kapcsolatért fontos a közösen töltött, minőségi idő
Az erős és egészséges kapcsolatért fontos a közösen töltött, minőségi idő
 
Előszöris, nem árt észrevenni annak jeleit, hogy kevés minőségi időt töltünk együtt. Ha az alábbi jeleket észleljük, ez a helyzet:
 
-Többet időzünk a telefonunkkal.
 
-Több időt töltünk barátainkkal, mint a párunkkal.
 
-Gyakrabban vitatkozunk.
 
-Már nem megyünk vacsora-randikra.
 
Hogyan segíthetnénk a helyzeten?
 
1.Próbáljunk ki új dolgokat együtt
 
Ilyen a közös edzés, a tánctanfolyam, vagy egy teljesen új dolog megtanulása. Ezek a legjobb módszerek arra, hogy egy pár minőségi közös időt töltsön együtt. Ezek az aktív elfoglaltságok arra ösztönöznek, hogy jobban egymásra támaszkodjunk, érzelmi és fizikai támogatás céljából egyaránt – mindez erősíti a kapcsolatot. A hobbik megosztása szintén segítheti a kapcsolatban kialakult összetartást.
 
2.Távolítsuk el a zavaró technológiát
 
Győződjünk meg arról, hogy a telefonjaink nem állnak közénk. A kedvenc zenénket, videóinkat nézhetjük akkor is, amikor egyedül vagyunk – ne akkor tegyük ezt, amikor a párunk is ott van. Adjuk meg a másiknak a teljes figyelmet, ha ugyanazon helyiségben tartózkodunk!
 
3.Főzzünk együtt
 
Az ételek együtt főzése a minőségi időtöltés egyik legjobb módja, különösen, ha mindketten elfoglaltak vagyunk. „Fűszerezhetjük” a dolgokat, ha kinyitunk egy bort, vagy romantikus zenét hallgatunk, miközben ketten ténykedünk a konyhában.
 
Tegyünk próbát a fenti tippekkel!
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.