2018. 05. 06. - 08:45

Új válástrend hódít

Új válástrend hódít
A szakítás mindig nehéz, ha pedig közös gyermek van még inkább rosszabb lehet az elválás, hiszen a kicsinek nem szabad sérülnie. 
Nemrégiben kialakult egy új trend, amely azt hivatott szolgálni, hogy a válás során a gyermek ne sérüljön lelkileg. Ez a módszer az úgynevezett madárfészkelés, amely mindenki számára könnyebb. 
 
valas2
Új válástrend hódít
 
A lényege, hogy a megszokott otthonban élnek a gyerekek, a szülők pedig felváltva látogatják. Tehát teljesen úgy viselkedik az egykori pár, mint a madarak, akiknek nincs otthonuk. A gyerekek pedig információk szerint semmit nem tapasztalnak meg, amely rossz lehet. 
A szakemberek úgy vélik, hogy nagy előny ez a kicsik számára, hiszen a zűrösebb időszakban sem borul fel a megszokott életük, de persze hátrányok is vannak. Tulajdonképpen ezáltal a gyermek hazugságban nő fel, ráadásul nem egyszerű kivitelezni az egészet. Plusz a felnőttek élete is tovább bonyolódik, főként, ha új kapcsolatuk van.
 
 Sokak időszakosnak tekintik ezt a módszert, hiszen a végletekig nem lehet fenntartani ezt az állapotot. 
Neked mi a véleményed az új válástrendről?
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.