2019. 09. 08. - 12:50

Vajon tényleg számít a korkülönbség?

Vajon tényleg számít a korkülönbség?

Vajon mennyire lényeges a férfi és a nő közötti korkülönbség? Sokan úgy vélik az az ideális, ha a koruk nagyjából megegyezik.

Egyik párkapcsolat sem működik tökéletesen, mégis rengeteg dolog befolyásolja azt, hogy mitől lehet boldog két ember. Ide tartozik a korkülönbség is, ami sokak szerint ha túlságosan nagy, akkor az a kapcsolat kárára mehet. A tudósok szerint azonban nem az számít, hogy mekkora a különbség, hanem inkább az, amit mindkét fél képvisel, milyen igényeik vannak és a problémáikra találnak-e megoldást közösen.

szerelem

Számít a korkülönbség?

Rengeteg nő van, akinek párja 10 vagy akár 20 évvel idősebb. Saját bevallásuk szerint egyáltalán nem bánják, hogy tőlük öregebb pasival vannak, hiszen ugyanolyan működőképes a kapcsolat, ráadásul ők már valóban érettek. Egy felmérés során kiderült, hogy ezeknek a nőknek éppolyan élvezhető az együttlét is, és a mának élnek. Azt azonban egyikük sem tudta megmondani, hogy mi lesz majd 20 év múlva. 

 

 

Nagy Orsolya

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.