2018. 08. 28. - 15:06

Van különbség szerelem és vágy között

Van különbség szerelem és vágy között
Nehéz különbséget tenni a szerelem és a vágy között, főként a kapcsolat kezdetén. 
Egy egészséges kapcsolatban egyszerre van jelen a két érzés, hiszen a testi vonzalom elengedhetetlen, ugyanakkor nem feltétlenül lesz szerelem a jól működő testi kapcsolatból.
 
Több dolog is jelzi, amikor érzelmek nélküli testi vágyat élünk át. Kiemelten fontossá válnak a külsőségek: minden alkalommal egy topmodellre akarunk hasonlítani, a legapróbb hiba is elképzelhetetlen. A belső tulajdonságok se számítanak, mert csak az érdekel, hogy mennyire szexi a srác.
 
 
Van különbség szerelem és vágy között
 
 
Általában pár hét után már csökken az újdonság varázsa, és nem látod vele a közös jövőt. Gyakori a kínos csend, mert a szexen kívül kevés a közös érdeklődési kör, vagy hasonló nézőpont. Nem utolsó sorban pedig nem csak a tökéletes külső megjelenés a fontos, hanem minden témában inkább egyetértesz, ezáltal pedig kielégíted minden igényét.
 
Összegezve: ha szerelem van kialakulóban, akkor a vad szeretkezéseket egy idő után mély és őszinte beszélgetések váltják fel, megjelenik az intimitás és az elköteleződés.
 
/T.D

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.