2023. 10. 02. - 09:50

Biztonság és technológia - Kamerarendszert bővítenek Orosházán

Biztonság és technológia - Kamerarendszert bővítenek Orosházán

A közbiztonság fokozása érdekében a kamerarendszer bővítését tervezik a Békés vármegyei településen – jelentette be Dávid Zoltán polgármester.

Kamerarendszert bővítenek hamarosan Orosházán. A cél a közbiztonság növelése és a lakosság biztonságérzetének javítása – közölte Dávid Zoltán, a Békés vármegyei település polgármestere a közelmúltban megtartott testületi ülésen – tudatta a beol.hu.
 
Jelenleg azt vizsgálják, milyen feltételei, költségvonzata van a térfigyelő kamerarendszer bővítésének. Fontosnak tartják, hogy a közterületen megtalálható értékeket hasonlóan védjék, mint a magántulajdonst – hangsúlyozta a városatya.
 
Kamerarendszert bővítenek hamarosan Orosházán
Kamerarendszert bővítenek hamarosan Orosházán
 
A városrendészeti osztály felállításának előkészítése is folyamatban van. Ennek keretében a megemelt létszámú közterületfelügyelet, a mezőőri szolgálat, a katasztrófavédelmi- és honvédelmi referens is összehangoltan működik majd együtt.
 
Orosházán városi gondnoki szolgálatot is létrehoznak, melyről október 19-én is tárgyalnak majd a testületi ülésen – írta meg a beol.hu.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.