2023. 09. 29. - 11:10

Fejlesztés - Rendezvényközpontot nyitott Veszprém

Fejlesztés - Rendezvényközpontot nyitott Veszprém

Megnyitották a Deák utcai rendezvényközpontot Veszprém vármegye székhelyén – a tér megújításával a helyiek életminőségét is javítanák.

A Modern Városok Program keretében újította fel és nyitotta meg a Deák utcai rendezvényközpontot Veszprém szeptember végén. Új, minőségi teret hoztak létre az egykori belvárosi rozsdafolt helyén, mellyel a cél az is volt, hogy javítsák a veszprémiek életminőségét – tudatta közösségi oldalán Porga Gyula polgármester.
 
Mint a városatya bejegyzésében fogalmazott: sikerült jól felhasználniuk az uniós és Modern Város Program, valamint a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa pályázatok forrásait.
 
Fejlesztés - Rendezvényközpontot nyitott Veszprém
Fejlesztés - Rendezvényközpontot nyitott Veszprém
 
A korábban elérhetetlen és használhatatlan épületekből új, minőségi tereket adtak át a közösségnek, hogy javítsák az élhetőséget.
 
A Deák utcai központ esetében egyszerre kínálnak lehetőséget a turistáknak és a családoknak, mivel a helyszín helyet biztosít a Kabóca Bábszínház / Kabóca Puppet Theater-nak, kávézónak, kiállítótérnek, játszóháznak és gyermekfoglalkoztatónak is – írta közösségi oldalán Porga Gyula.
 
A rendezvényközpont átadásán Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára is az egybegyűltekkel ünnepelt.
 
Fotó: Facebook.com/porga.gyula.veszprem
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.