2023. 11. 30. - 09:15

Japán hegesztőrobottal is fejlesztettek Orosházán

Japán hegesztőrobottal is fejlesztettek Orosházán

Új gyártócsarnokkal bővült egy kazángyártással foglalkozó orosházi cég, amely a fejlesztés keretében hegesztőrobotokat is beszerzett.

Komoly fejlesztést vitt véghez a Békés vármegyei Orosházán működő Euro-Unior Fűtéstechnika Kft. A kazángyártással foglalkozó cég 200 millió forintos beruházással épített új, 568 négyzetméteres gyártócsarnokot, melybe nemcsak napelemes rendszert telepített, de új gépeket is beszerzett – tudatta az index.hu.
 
Az új létesítmény a régi üzem mellé került, s így már 1000 négyzetméteren működhetnek. A vállalat két gépet vásárolt a beruházás keretében, ezek közül az egyik lézervágó- és lemezmegmunkáló, a másik pedig egy japán hegesztőrobot.
 
Japán hegesztőrobottal is fejlesztett az Euro-Unior Orosházán
Japán hegesztőrobottal is fejlesztett az Euro-Unior Orosházán
 
A robot segíteni tud kisebb méretű, de nagy darabszámú alkatrészek előállításában, míg a lézervágóval elkészíthetnek alkatrészeket, amelyeket eddig készen vettek meg.
 
A vállalat, mely jelenleg 34 emberrel dolgozik, éves szinten ezer darab nagyobb teljesítményű gépet állít elő, s ugyanennyit a kisebb teljesítményűekből. Gyártanak ezen kívül vegyes tüzelésű kazánt is – írta meg az index.hu.
 
Fotó: Facebook.com/eurounior
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.