2023. 09. 26. - 08:45

Jelentős raktárfejlesztés zajlik Budapest elővárosában

Jelentős raktárfejlesztés zajlik Budapest elővárosában

Újabb raktárfejlesztés veszi kezdetét közel a magyar fővároshoz – A LogiCube Park Budapest mellett, Biatorbágyon épül, a beruházás második fázisa indult el.

Folytatódik a raktárfejlesztés Budapest mellett: a LogiCube Park második fázisa vette kezdetét Biatorbágyon a Defactoring Zrt. jóvoltából – írta meg a portfolio.hu.
 
Az építkezést összesen 4 ütemben vitelezik ki, 2023 szeptemberében indul a soron levő – a teljes beruházás során 21 ezer négyzetméteres logisztikai park jön létre.
 
Folytatódik a raktárfejlesztés Budapest mellett (képünk illusztráció)
Folytatódik a raktárfejlesztés Budapest mellett (képünk illusztráció)
 
A park első fázisát – melyet hazai beruházás keretében valósítottak meg – 2023 elején már átadták. Összesen 2700 négyzetmétert adtak ki teljesen, így megkezdődhetett a második ütem.
 
Az újabb csarnokot – amely 3800 négyzetméter – két részre is lehet osztani,  s akár 500 négyzetmétert is kitehetnek a kapcsolódó irodaterületek. Átadásukat 2024 nyarára tervezik. Az előbérleti tárgyalások már most megkezdődtek a második fázisra vonatkozóan.
 
Az utolsó ütemet várhatóan 2028-ban zárják le – tudatta a portfolio.hu.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.