2023. 09. 14. - 08:45

Mintegy húszezren látogattak el a nyíregyházi LEGO® JÁTÉKVÁROSba

Mintegy húszezren látogattak el a nyíregyházi LEGO® JÁTÉKVÁROSba
A tanév első hétvégéjén a nyírségi nagyvárosban minden a játékról és a kreativitásról szólt, hiszen a nyíregyházi LEGO gyár - fennállásának 15. évfordulója alkalmából – valóságos LEGO® JÁTÉKVÁROSsá varázsolta a belváros utcáit, teli családi és gyerekprogramokkal.
Rajongók és lelkes építők, családok és minőségi kikapcsolódást keresők ezrei érkeztek a szombati rendezvényre, amelyet a hazai LEGO gyárnak immár 15 éve otthont adó Nyíregyháza belvárosában tartottak. A különleges eseményre még a kockákból épült Lánchíd oroszlánja is ellátogatott, aki fel is készült a jeles alkalomra, lezuhanyozott, hogy méltón fogadhassa a színe éle járuló vendégeket. 
 
Az eseményen a kockákból épült Lánchíd oroszlánja is jelen volt
Az eseményen a kockákból épült Lánchíd oroszlánja is jelen volt
 
Az egynapos ingyenes eseményen volt minden, ami a tökéletes LEGO élményhez kell: merülés a kockatengerben, száguldás LEGO kisautókkal, zöldváros-tervezés kockákból, óriás mozaik-építés, animációs-filmforgatás, robot sumo-bajnokság és még sok más izgalmas családi és gyerekprogram.
 
végeláthatatlan játéknak csak a képzelet szabhatott határt. Este az Attraction Látványszínház különleges, a LEGO történelem által inspirált előadása tette fel koronát a rendezvényre.
 
Mintegy húszezren látogattak el szombaton a nyíregyházi LEGO játékvárosba
Mintegy húszezren látogattak el szombaton a nyíregyházi LEGO játékvárosba
 
„Szeptember beköszöntével a gyerekek visszaülnek az iskolapadba, de a játék továbbra is jelen lesz a hétköznapjaikban, ami rendkívül fontos, hiszen általa olyan készségeket fejleszthetünk, mint kommunikáció, a csapatmunka vagy éppen a problémamegoldás, amelyek a mai világban már nélkülözhetetlenek. LEGO gyárként fontosnak tartjuk, hogy a nyíregyháziakkal megoszthassuk mindazokat a játékokat, tapasztalatokat, amelyek nálunk felhalmozódnak – és együtt játszhassunk egy jót időről időre” - hangsúlyozta az esemény kapcsán Siket Lóránt, a gyár kommunikációs vezetője. 
 
A nem mindennapi eseményen a nyíregyházi LEGO gyár a város lakóival és a környéken élőkkel ünnepelt együtt, akik közül maguk is sokan a világhírű dán játékgyártónál dolgoznak. 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.