2023. 09. 01. - 11:20

Napelemek is lesznek – Vásárteret, piacot fejleszt Orosháza

Napelemek is lesznek – Vásárteret, piacot fejleszt Orosháza

Fontos beruházás indul a Békés vármegyei városban. A TOP Plusz program keretében felújítják az orosházi vásárteret és piacot.

Jó hír a helyi kistermelőknek és természetesen a vásárlóknak, hogy jelentős beruházás valósul meg a közeljövőben Orosházán.
 
A TOP Plusz program keretében 611 millió forint érkezik a Békés vármegyei városba, amelyet a piac és a vásártér felújítására, korszerűsítésére fordítanak majd – tudatta közösségi oldalán Erdős Norbert országgyűlési képviselő.
 
oroshazi_piac_felujitas_1
Napelemek is lesznek – Vásárteret, piacot fejleszt Orosháza
 
A projekt 2 év alatt zárul le, ennyi idő alatt építik meg a csaknem 140 négyzetméteres kiszolgáló ingatlant, létesítenek 42 új parkolóhelyet. Az épületre napelemek kerülnek és akadálymentesítik is majd azt – írta a politikus.
 
A kistermelő piac fejlesztése új lendületet kap Orosházán. A térségben ugyanis több száz kistermelő lakik, akik a mezőgazdaságból egészítik ki jövedelmüket. A beruházásra ezért is tekintenek kiemelten – hangsúlyozta közösségi oldalán Erdős Norbert.
 
Fotó: Facebook.com/erdos.norbert.77
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.