2023. 09. 27. - 11:05

Népszerű az elektromos rollerhasználat Egerben

Népszerű az elektromos rollerhasználat Egerben

Bevált az elektromos rollerezés az egrieknek – mint arról a polgármesterük is beszámolt, több mint 7 ezren használták csak júliusban ezt az eszközt a városban.

Biztató számok érkeztek az elektromos roller-használatról Egerben: egyre többen választják ezt a környezetbarát és hatékony közlekedési eszközt a bevezetése óta. eroller_eger_01
 
Mint arról Mirkóczki Ádám polgármester beszámolt közösségi oldalán, közel 3 hónapha kapták meg a 200 darab Bird e-rollert, s a tesztidőszak adatai alapján máris az egriek kedvencévé vált.
 
Ezt jól bizonyítja, hogy a július 12-ei indulás óta nagy sebességgel emelkedik az elektromos eszközök használóinak száma – írta a városatya bejegyzésében.
 
Míg júliusban az adatok szerint 7779-en pattantak a kétkerekűre, ez a szám augusztusban elérte a 12.843 használót – ami már 4-500 bérlést jelentett naponta.
 
A felhasználók az indulás óta 21.715 utat, összesen 56.540 kilométert tettek meg Eger útjain e-rollerrel – tudatta közösségi oldalán a polgármester.
 
Fotó: Facebook.com/mirkoczki.adam
 
B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.