2023. 09. 07. - 11:30

Szakmanapot tart Nyíregyháza

Szakmanapot tart Nyíregyháza

SzakMAfeszt rendezvényt tart a szabolcsi vármegyeszékhely a szakképzéssel, a város meghatározó gazdasági szereplőivel és a foglalkoztatás területén érintett szervezetekkel együttműködve.

Egy napra a szakmák minibirodalmává változik Nyíregyháza központja. A Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum a szakképzéssel, a város meghatározó gazdasági szereplőivel és a foglalkoztatás területén érintett szervezetekkel együttműködve szeptember 15-én tartja meg „szakMAfest” elnevezésű, egész napos rendezvényét – tudatta közösségi oldalán dr. Kovács Ferenc polgármester.
 
Szakmanapot tart Nyíregyháza
Szakmanapot tart Nyíregyháza
 
Az esemény több helyszínen zajlik majd – az érdeklődők tematikus utcákon, sétányokon barangolva, szórakoztató formában juthatnak hozzá a szakmaválasztáshoz és a munkaerő-piaci foglalkoztatáshoz kapcsolódó információkhoz – írta bejegyzésében dr. Kovács Ferenc.
 
A témában augusztus utolsó napján tartottak sajtótájékoztatót Gurbánné Papp Máriával, a Nyíregyházi Szakképzési Centrum főigazgatójával, valamint Tóth Csabával, a LEGO Manufacturing Kft. HR-igazgatójával közösen – tette hozzá bejegyzésében a polgármester.
 
Fotó: Facebook.com/Dr.Kovacs.Ferenc.politikus
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.