2023. 08. 30. - 08:14

Számos fejlesztést magába foglaló beruházás indult Tatabányán

Számos fejlesztést magába foglaló beruházás indult Tatabányán
Átadták a kivitelezőnek a területet, kezdetét vette a több fejlesztési elemet is tartalmazó, közel 270 millió forintos beruházás Tatabányán.
Átvette az építési területet augusztus 3-án a Geotech Kft. Komárom-Esztergom vármegye székhelyén – ezzel megindul a Turul utca kórház előtti szakaszának felújítása, út- és járdaépítéssel, jelzőlámpás kereszteződés kialakításával és a zöldfelület rendezésével – tudatta Tatabánya Megyei Jogú Város közösségi oldala.
 
Az átadáson részt vett Szücsné Posztovics Ilona polgármester és Bencsik János országgyűlési képviselő is.
 
A beruházás, mely számos fejlesztési elemet foglal magába, 267.857.34 forintból valósul meg.
 
Számos fejlesztést magába foglaló beruházás indult Tatabányán
Számos fejlesztést magába foglaló beruházás indult Tatabányán
 
Ennek során az elkövetkező hetekben 380 méter hosszúságban újítják fel az útburkolatot a Turul utca Szent Borbála Kórház előtti szakaszán, a Dózsa György út és a már megújult szakasz között – áll  bejegyzésben.
 
Épül csapadékvíz-elvezető csatorna, valamint víznyelő akna is. Emellett az úttest mindkét oldalán, azaz a Dózsa György út – Dubnik patak között a járdákat felújítják.
 
Új aszfalt kerül a kórház mellett lévő üzletsor előtti járda 80 méter hosszú szakaszára.
 
A fejlesztés keretében a Turul utca és a Dózsa György út kereszteződésében jelzőlámpás csomópontot alakítanak ki és felújítják a közvilágítási rendszert.
 
A munkálatok idején – mely várhatóan 2023. november 30-án fejeződik be - számítani kell forgalomkorlátozásokra – tudatta Tatabánya Megyei Jogú Város közösségi oldala.
 
Fotó: Facebook.com/tatabanya.hu
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.