2023. 10. 17. - 11:30

Technológiai fejlesztés Tatabánya közelében

Technológiai fejlesztés Tatabánya közelében

A Széchenyi 2020 program keretében kapott feltételesen visszatérítendő támogatást a Komárom-Esztergom vármegyei Steyrer-Sped, amely technológiai fejlesztést vitt véghez.

Komoly technológiai fejlesztést hajtott végre a dorogi Steyrer-Sped Fuvarozó és Szolgáltató Kft. A vállalat a Széchenyi 2020. illetve a Széchenyi Terv Plusz program keretében kapott feltételesen visszatérítendő támogatást, 51,14 millió forint értékben, a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program részeként – tudatta a dorogimedence.hu.
 
A cég technológiai fejlesztést valósított meg, építéssel és eszközbeszerzéssel – a költségvetést az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból finanszírozták.
 
A projekt hozzájárult a vállalkozás gépjárműjavítás,- karbantartás és raktározás, tárolás tevékenységének fejlesztéséhez – írta a dorogimedence.hu.
 
Technológiai fejlesztés Tatabánya közelében
Technológiai fejlesztés Tatabánya közelében
 
A cég dorogi székhelyén infrastrukturális, valamint információs technológia-fejlesztést végeztek, s eszközöket is beszereztek – emellett vállalati tanácsadás és munkaerő-képzést is történt.
 
A fejlesztéssel a vállalkozás a versenyképességét kívánja fokozni, csökkentené a költségeit és növelné árbevételét, miközben munkavállalóit is megtartja – írta meg a dorogimedence.hu.
 
Fotó: steyrer.hu
 
B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.