2023. 10. 02. - 10:00

Újabb munkahelyeket hoz létre Nyíregyházán a LEGO

Újabb munkahelyeket hoz létre Nyíregyházán a LEGO

Bővíti a LEGO Csoport nyíregyházi gyárának csomagoló- és raktárkapacitásait a 2023–2025-ös időszakban, amellyel 300 új állást hoz létre a városban.

Újabb munkahelyteremető beruházás valósul meg a szabolcsi vármegyeszékhelyen.
 
Tovább bővíti a LEGO Csoport nyíregyházi gyárának csomagoló- és raktárkapacitásait a 2023–2025-ös időszakban. A mintegy 54 milliárd forintos beruházási összeget az állam 4,3 milliárd forinttal támogatja, így hozzájárulva 300 új munkahely létrehozásához – tudatta közösségi oldalán dr. Kovács Ferenc polgármester.
 
Újabb munkahelyeket hoz létre Nyíregyházán a LEGO
Újabb munkahelyeket hoz létre Nyíregyházán a LEGO
 
Mint bejegyzésében fogalmazott: Nyíregyháza évekkel ezelőtt új utakra lépett, melyhez a LEGO-ban valódi partnerre talált - rövid és hosszú távú céljaik ugyanis egybevágnak az önkormányzat városfejlesztési és foglalkoztatási elképzeléseivel.
 
Dr. Kovács Ferenc kiemelte: a nyíregyházi önkormányzat hasonlóan látja a jövőt, mint a LEGO. Egyformán a munkahelyteremtésre és a fenntarthatóságra, a zöldszemléletre fókuszálnak, ezekben látják a fejlődés zálogát.
 
„Hisszük és tudjuk, hogy ez a beruházása is – a szolgáltatástól kezdve a szakképzésig – új lehetőségeket teremthet Nyíregyházán” – jegyezte meg a városatya.
 
Kiemelte: a mostani fejlesztés üzenete is az, hogy a LEGO jól érzi magát Nyíregyházán. Ennek nagyon örül a városvezetés, hiszen további 300 új munkahely jön létre – írta közösségi oldalán a polgármester.
 
Fotó: Facebook.com/Dr.Kovacs.Ferenc.politikus
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.