2017. 12. 13. - 09:52

Hatékony napelemes rendszer megfizethető áron

Hatékony napelemes rendszer megfizethető áron

A napelemes rendszerek telepítése ma már nem luxus. A Jinko Maxim PERC cellás full black napelem a legjobb választás, ha megfizethető áron, műszakilag és esztétikailag is tökéletes napelemre vágyik.

A Jinko Maxim különlegessége, hogy egy napelemben három darab különálló vezérlő található, ezáltal biztosítja a legnagyobb hozamot még abban az esetben is, ha olyan negatív körülmények befolyásolják a hatékonyságot, mint például az árnyák vagy a szennyeződés. Mindez annak köszönhető, hogy a Maxim panelekben nincsenek bypass diódák, így egy cellasor sem kerül áthidalásra még abban az esetben sem, ha esetleg teljesen árnyékba kerül, hiszen a szórt fény is generál energiát. Az árnyékolt cellasor is normális irányban működik, mert az optimalizáló begyűjti az összes elérhető energiát, így sohasem jön létre benne visszáram, amely pusztítaná a cellákat. A panel abban az esetben is hatékonyan működik, ha a környezeti hatások miatt egy cella megreped vagy megsérül, mert ez csak a saját cellasorának működését befolyásolja, nincs kihatással a teljes panelre vagy sztringre.

Minőség és esztétikum - Smart Napelem
A napelem ma már nem luxus, megfizethető áron is elérhető

 

Megbízhatóság és költséghatékonyság

A Maxim cellasor-optimalizálókhoz bizonyítottan megbízható alkatrészeket használnak, amelyek megfelelnek a szabályoknak és a szabványok szerinti teszteknek. Ezen kívül a Maxim cellasor-optimalizáló megfelelt a rendkívül szigorú félvezetőteszteknek is, mint például a magas hőmérsékleten, sós környezetben, vagy szélsőséges hőmérsékletváltozások mellett történő működés.

A napelem választásnál fontos szempont lehet, az alkatrészek költsége is. A Maxim panelek ebből a szempontból is kiválóak, hiszen cellasoronként egyetlen chipet használnak az optimalizáláshoz, így sokkal nagyobb megbízhatóságot nyújtanak, mint egy olyan eszköz, amiben diszkrét áramköri elemek százai találhatóak.

Jinko Maxim panelek - Kompromisszumok nélkül
Smart Napelem - Az okosnál is okosabb napelemes rendszer

 

Ha fontos az esztétikum

A Jinko Maxim paneleknek már a megjelenése is különleges. Nem a megszokott kék színű cellák fehér háttéren, szürke kerettel, hanem fekete monokristályos cellák fekete háttérrel, fekete kerettel, amely sokkal elegánsabb és különlegesebb megjelenést kölcsönöz a paneleknek.

Az életben egyszer vásárol otthonára napelemet, ezért miért ne választaná a legjobbat?

A Jinko Maxim PERC cellás full black napelem mind esztétikai, mind pedig műszaki szempontból tökéletes, így ez lehet a kompromisszumok nélküli, tökéletes megoldás.

Bővebb információk a www.smartnapelem.hu oldalon találhatók.

 

-BT-

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.