2018. 05. 30. - 14:48

Konferencia a vezető napelemgyártókkal

Konferencia a vezető napelemgyártókkal
A Tiszta Energiák Kft. szervezésében kerül megrendezésre az év legkiemelkedőbb szakmai rendezvénye: június 8-án a napelemes technológiák vezető gyártóinak képviselői fogják bemutatni cégeiket és megoldásaikat, egy egész napos konferencia keretében.
Az előadók között szerepel Kui Li, a Suntech Power értékesítési igazgatója, illetve marketing igazgatója, Roger Tao Cai. A kínai Suntech Power a világ egyik TOP 10-es napelem gyártója, úttörőként tartják számon a napelemes iparág szereplői. A Suntech volt az, aki 2001-es megalapítását követően első kínai napelemes cégként az európai piacra lépett. Az elmúlt 17 évük a kutatás-fejlesztés és innováció jegyében telt.
 
 
saj-konf
A napelem piac vezető szereplőivel tartanak konferenciát
 
 
A legfejlettebb napelem optimalizáló technológiát Anni Elena Nowhitney, Maxim Integrated termékmenedzsere mutatja be, míg a SAJ Electric részéről Michael Su, értékesítési igazgató és Vince Chong Tan, technikai támogató mérnök tart előadást. A SAJ Electric székhelye a kínai Guangzhou (Kanton) városban található, amerikai fejlesztési háttérrel. A cég saját kutatás-fejlesztési részlegével tervez és saját gyártórészlegével állít elő napelemes invertereket, napelemes szigetüzemű szivattyú rendszereket, ipari szivattyúkat, ipari kontrollereket és frekvenciaváltókat.
 
/T.D.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.