2023. 11. 28. - 10:30

Duettet ajánlottak mesterséges intelligenciával Dionne Warwicknek

Duettet ajánlottak mesterséges intelligenciával Dionne Warwicknek

Meglepő ajánlatot kapott a soul legenda: Dionne Warwick együtt énekelhetne mesterséges intelligencia segítségével a néhai Whitney Houstonnal, aki egyébként a rokona is volt.

Különös kérdéssel keresték meg a közelmúltban a soul legendát, Dionne Warwick-et. Az énekesnő azonban nem tervez a jövőben a mesterséges intelligencia segítségével alkotni - még akkor sem, ha azt ajánlották fel neki, hogy együtt énekelhetne néhai unokatestvérével, Whitney Houstonnal. 
 
A 82 éves sztár számos ikonikus dalt adott a világnak, ilyen például a Heartbreaker, a Walk on By és a That's What Friends Are For.
 
 
Nem érdeklődik azonban az iránt, hogy a mesterséges intelligencia technológia segítségével már nem élő barátokkal együtt énekelhessen, például akár Michael Jacksonnal.
 
Dionne egyébként arról is beszélt, szeretne-e életrajzi filmet készíteni. Nagyon örült a korábban megjelent Dionne Warwick: Don't Make Me Over című dokumentumfilmnek - amelyet Dave Wooley és David Heilbroner készített a CNN-nek -, ezért nem hiszi, hogy egy hollywoodi film sokat tenne hozzá az élettörténetéhez.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.