2022. 09. 21. - 12:30

Jön Selena Gomez várva-várt dokumentumfilmje

Jön Selena Gomez várva-várt dokumentumfilmje

Dokumentumfilmmel rukkol elő a sikeres énekesnő és színésznő. Nagyon sokan várták már a művet Selena Gomeztől.

Elkészült a várva-várt dokumentumfilm: az Apple és Selena Gomez bejelentette, hogy a Selena Gomez: My Mind & Me című alkotást november 4-én vilégszerte bemutatják.
 
A film, melyet Alek Keshishian rendezett – az ő nevéhez köthető a Madonna: Truth or Dare is – azt mutatja be, micsoda sikert ért el Selena számos, rivaldafényben töltött év után.
 
S éppen amikor új csúcsot ér el, egy váratlan fordulat sötét jövőt tár eléje. Az egyedülállóan nyers és bensőséges dokumentumfilm egy hatéves utazást helyez új megvilágításba.
 
 
Az énekesnőként és színésznőként egyaránt sikeres Selena Gomez több mint 210 millió kislemezt adott el és több mint 45 milliárdnyi zenei adatfolyamot halmozott fel világszerte.
 
Grammy-jelölést kapott 2022-ben első, teljesen spanyol lemezéért, valamint Emmy-jelölést a kritikusok által elismert Only Murders in the Building című sorozatban nyújtott alakításáért, melyben Steve Martin és Martin Short oldalán látható.
 
Alek Keshishian rendezte kora legsikeresebb dokumentumfilmjét Madonnáról - ikonikus, kritikusok által is elismert alkotás ez, melyet máig a műfaja egyik legnagyobb hatású filmjének tartanak.
 
A Selena-film az Apple második projektje a Lighthouse Management + Media és az Interscope Films producerekkel, az Emmy-díjra jelölt Billie Eilish: The World’s a Little Blurry című dokumentumfilmen történt együttműködést követően.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.